Dinner for Once in Nicolaaskerk

- Marcel van Lier, redacteur

Dinner for Once

Deze winter gaat ‘Dinner for Once’ op tournee door de regio. De première is op vrijdag 13 december in de Innofabriek in Reuver, daarna is het stuk onder meer op 27 december te zien in de Sint Nicolaaskerk in Venlo-Noord.

‘Dinner for Once’ is gebaseerd op de hilarische theaterhit ‘Dinner for one’, met de oude dame en haar dronken butler die oudejaarsavond samen doorbrengen. …op Locatie! (voorheen Klassiek op Locatie) brengt hiervan een wel heel verrassende en bijzondere bewerking.

Artistiek leiders Nard Reijnders en Cees Rullens hebben het traditionele bacchanaal bewerkt tot een anarchistische achtbaan met emotionele diepte- en hoogtepunten. De tekst wordt grotendeels vervangen door nieuwe composities van Nard Reijnders. Cees Rullens en Lana Nasser tekenen voor de regie en spelen beide rollen. Met absurde fantasieën, flashbacks, muzikale krankzinnigheid, vergrijzing en verdwazing en een verlangen naar hoe het ooit was, wordt getoond hoe pijnlijk het leven kan worden als je nooit zegt wat je voelt, nooit doet zonder te denken, je nooit durft te laten gaan.

In Reuver worden de voorstellingen in samenwerking met cultuurstichting Eskacé op de planken gezet op 13 en 14 december en beginnen allebei om 20.30 uur. Dinner for Once reist daarna verder naar Well (De Grote Waaij), Venlo (Sint Nicolaaskerk), Panningen (SIF fabriek) en Horst (Norbertuskerk).

Kaarten à 17,50 euro zijn online te koop via www.klassiekoplocatie.nl en bij de VVV-winkels in Noord-Limburg. Aan de avondkassa kost de entree 19 euro.

Tags: , , , , ,

Reacties zijn gesloten.